ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ... το τσίκνισαν και στην Κόρινθο


Στο νευραλγικό για την καθημερινότητα των πολιτών τμήμα καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων στήθηκε η 3η ψησταριά του Δήμου Κορινθίων και ένα πραγματικά μεγάλο γλέντι λόγω της ημέρας. Εκεί, οι θερμές χειραψίες, τα συγκινητικά λόγια αλλά και οι ευχές δεν έλειψαν κατά την είσοδο του Δημάρχου στο χώρο ο οποίος όπως είπε στον σύντομο λόγο του στους εργαζομένους
«Ξέρουμε να δουλεύουμε αλλά ξέρουμε και να διασκεδάζουμε! Σας ευχαριστώ για την καλή δουλειά που κάνετε στο τμήμα καθαριότητας, σήμερα ήταν το ελάχιστο που μπορούσε ο Δήμος να κάνει για εσάς, ο Δήμαρχος, το ξέρετε είναι και θα είναι δίπλα σας!»
Το γλέντι δεν άργησε να «ανάψει» με τον Δήμαρχο να σέρνει πρώτος το χορό αλλά και να χτυπά παλαμάκια στο ζειμπέκικο του Προέδρου των εργαζομένων ο οποίος από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την σημερινή κίνηση του αδυνατώντας να θυμηθεί από πότε είχε να γίνει κάτι ανάλογο προς τους εργαζομένους στην καθαριότητα!
Ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος απένειμε τα εύσημα στους εργαζομένους υποσχόμενος πως θα εργάζεται μαζί τους για το καλύτερο.
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID