ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και οι αντιδήμαρχοι κατέθεσαν το 50% του μισθού τους στο Νοσοκομείο ΝαυπλίουΟ Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του Δ.Σ. καθώς και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων καταθέτουν το 50% του μισθού τους στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου.
Με τη συμβολική αυτή πρωτοβουλία δείχνουμε τη θέληση και την επιθυμία μας να συμμετέχουμε όλοι από κάθε θέση σε αυτό που αντιμετωπίζουμε. Ταυτόχρονα, δείχνουμε τη συμπαράστασή μας στους ιατρούς μας και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις.
Η Επόμενη Μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και δυνατούς!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν άμεσα.
Αντιδήμαρχοι:
Λυκομήτρος Αλέξανδρος, Μπαρού Ραφαήλ, Λέτζος Παναγιώτης, Δρούγκας Γιώργος, Ρούτουλας Κωνσταντίνος
Πρόεδροι
ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων : Ράλλη Μαρία
ΔΕΥΑΝ: Γιώργος Καχριμάνης
Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο: Ζαφείρης Τάσος
ΔΟΚΟΙΠΑΝ: Μπούνος Γιάννης
Πρόεδρος Δ. Σ.: Αυγουστόπουλος Σταύρος
Τι δήλωσε ο Δήμαρχος:
"Μπορεί να είναι συμβολικό, μπορεί να είναι ελάχιστο, δείχνει όμως την θέληση και την επιθυμία να συμμετέχουμε όλοι από κάθε θέση σε αυτό που αντιμετωπίζουμε. Η πρόσκληση προς τους αντιδημάρχους , στους προέδρους των Νομικών Προσώπων και της Δημοτικής Επιχείρησης είναι να δώσουμε το 50% του μισθού μας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου δείχνοντας τη συμπαράστασή μας στους ιατρούς μας και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις.
Η Επόμενη Μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και δυνατούς.
Τους ευχαριστώ που ανταποκρίθηκαν άμεσα".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια