ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Ο Τ. Χρόνης ενημερώνει τους δημότες για την απαγόρευση κυκλοφορίαςΜέτα τις τελευταίες ανακοινώσεις είμαστε στα γραφεία μας για να ενημερωθούμε καλύτερα και να μπορούμε να απαντήσουμε σωστά στις εκατοντάδες ερωτήσεις των δημοτών μας.
Δεν έχουμε πολλά νέα πράγματα διαφορετικά να σας πούμε καθώς δεν έχει βγει ακόμα η ΠΝΠ.
Με όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε σας ενημερώνουμε:
1) Οι υπηρεσίες του Δήμου συνεχίζουν να λειτουργούν και θα λειτουργούν.
2) Όσοι εργάζεστε το πρωί θα μεταβείτε στις δουλειές σας με απλή υπεύθυνη δήλωση και το μεσημέρι θα πρέπει να έχετε μαζί το χαρτί του εργοδότη σας
3) Ο δήμος είναι εδώ για ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΒΟΉΘΕΙΑ από την αρχή αυτής της κρίσης. Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε σε προηγούμενες αναρτήσεις
4) Πέρα από λύσεις για όλους μας, θα υπάρξουν και λύσεις για τα αδέσποτα ζώα. Ήδη αύριο ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί
5) οποιοσδήποτε θέλει να δηλώσει εθελοντικά την παρουσία του στις δραστηριότητες του Δήμου μας να επικοινωνήσει μαζί μας για να συντονιστούμε
6) Οι παρελάσεις και λοιπές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου καταργήθηκαν. Βάζουμε όλοι στα μπαλκόνια μας τις σημαίες μας.
7) Να υπακούμε στους κανόνες που θεσπίζει η πολιτεία για το κάλο όλων μας!
8) Η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η αποτελεσματικοτητα της, επαφίεται στην ατομική ευθύνη του καθενός. Ας αποδείξουμε ότι μπορούμε.
Εμείς λοιπόν ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ μαζί με τον μηχανισμό μας για να εξυπηρετήσουμε την τοπική μας κοινωνία.
Μην ανησυχείτε, μη φοβάστε και μην έχετε αμφιβολία ότι όλο αυτό θα το περάσουμε μαζί και ευχόμαστε με τις λιγότερες αρνητικές συνέπειες.
Η στήριξη της περιοχής μας, στη μετά Κορωναιο εποχή ειναι ηδη στο μυαλό μας και θα αλλάξει τον σχεδιασμό μας ανάλογα. Βλέπουμε τα πάντα, κατανοούμε τα πάντα και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα πάρουμε μέτρα για την ανακούφιση των κοινωνικων ομάδων που θα πληγούν αλλά μέχρι τότε κοιτάμε μόνο την υγεία των συνανθρώπων μας.
Δεν φοβόμαστε...Προστατευομαστε!
Μένουμε σπίτι
#μενουμε_σπίτι
Τασος Χρόνης
Δήμος Επιδαύρου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια