ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ ζητάει από σωματεία και συλλόγους να βοηθήσουν τις κοινωνικές δομές

Αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των τοπικών διαμερισμάτων και ενοτήτων , αγαπητοί πρόεδροι και μέλη των πολιτιστικών συλλόγων , των πολιτιστικών φορέων και σωματείων, των αθλητικών σωματείων και εθελοντικών ομάδων του Δήμου Ναυπλιέων , στέλνοντάς σας τις ευχές μας για υγεία , δύναμη και αισιοδοξία,σας καλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας και τη συμμετοχή σας τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου μας , οι οποίες ήδη λειτουργούν με εντατικούς ρυθμούς για τη βοήθεια και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων.
Θα σας σταλούν περαιτέρω οδηγίες από το Δήμο και τις κοινωνικές δομές , όσον αφορά την οργάνωση και τη λειτουργία γενικότερα.
Όλοι μας, έχουμε δείξει μέχρι σήμερα και τη διάθεση και την αποτελεσματικότητα σε πολλά με την αγαστή συνεργασία μας .
Ήδη ο Επιμορφωτικός Σύλλογος της Αγίας Τριάδας , οικειοθελώς από χθες βράδυ δήλωσε πως τα μέλη του συλλόγου είναι στη διάθεση των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.
Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια !
Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ΕΔΩ ή στα τηλέφωνα του ΔΟΠΠΑΤ 2752099085, 2752027153 προκειμένου να συντονιστούμε και συγχρονιστούμε με τις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ του Δήμου.
Ας δείξουμε και τώρα πόσο πάνω απ όλα είναι ο άνθρωπος και πως όλοι μαζί μπορούμε.
Μένουμε σπίτι , αλλά είμαστε εδώ για όλους.
Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ
Μαρία Ράλλη Πιτσάκη

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια