ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΣ: Αστυνομικοί συγχαίρουν αστυνομικούς

Δημόσια συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Αργολίδας σε συναδέλφους της αστυνομικούς, καθώς και σε ένα σκύλο ανίχνευσης δηλώντας με αυτόν τον τρόπο την υπερηφάνεια που νοιώθουν. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

"Η συγκυρία της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία έχει επηρεάσει βαθιά, από την πρώτη στιγμή, τον εργαζόμενο αστυνομικό. Προς πείσμα των καιρών όμως, ουδέποτε οι συνάδελφοι μας προέβαλαν σαν δικαιολογία την ενασχόληση τους με την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας των πολιτών που έχει επιβάλλει το κράτος, αλλά ούτε και τις τεράστιες ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό της υπηρεσίας τους και παρ' ολες τις αντιξοότητες επιδεικνύουν επαγγελματισμό, ζήλο και φιλότιμο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Γι' αυτό το λόγο εκ μέρους του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζουμε δημόσια τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τους συνάδελφους μας που χθες (29-04-2020) το απόγευμα, στην τοπική κοινότητα της Νέας Κίου του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών σε συνεργασία με τις Ομάδες Δίκυκλης Αστυνόμευσης και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα σε εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα, όπου εντός πλαστικών δοχείων, θαμμένων στο έδαφος βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1070 γραμμαρίων. Στην συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία 31χρόνης η οποία συνελήφθη στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1100 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Δηλώνουμε υπερήφανοι, για τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και πάνω από όλα το φιλότιμο των συναδέλφων μας και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλάι τους και να τους στηρίζουμε με κάθε τρόπο"
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια