ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Το μήνυμα του Πουλά για την ΠρωτομαγιάΣήμερα τιμούμε όλους όσους αγωνίστηκαν δίνοντας ακόμη και τη ζωή τους για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τη χώρα μας αντιμέτωπη με μία σοβαρή υγειονομική κρίση και μπροστά στην προοπτική μίας ισχυρής οικονομικής ύφεσης.
Κύριο μέλημά μας θα πρέπει να είναι να δώσουμε ξανά τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους και τις παραγωγικές δυνάμεις για τη στήριξη της εργασίας, προκειμένου να ξεπεράσουμε τον σκόπελο και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης.
Αν διδαχθήκαμε κάτι από την απρόσμενη εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, πέρα από την αδιαμφισβήτητη αξία του δημόσιου χαρακτήρα του συστήματος υγείας, είναι η συμβολή των εργαζομένων στην διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης.
Εκτός από την καθολική πρόσβαση στην εργασία, αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα όλων των πολιτών είναι και η διασφάλιση αξιοπρεπούς αμοιβής και ανθρωπίνων συνθηκών εργασίας.
Διαχρονικά ο κόσμος της εργασίας διεκδικεί το μερίδιο συμμετοχής του στην ανάκαμψη της οικονομίας, στον παραγομένο πλούτο και συνολικά σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Το Κίνημα Αλλαγής ήταν και είναι ο παραδοσιακός πολιτικός εκφραστής και σύμμαχος όλων των εργαζομένων.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID