ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΣ: Άλλαξε όψη ο Βρεφονηπιακός Ν. Κίου χάρη στον Διολίτση
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του βρεφονηπιακού σταθμού Ν. Κίου με την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων στο πρόσωπο του Πέτρου Διολίτση ο οποίος έχει σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την καλυτέρευσει της εικόνας του σχολείουΔιαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:
"Το Δ.Σ του ΝΕΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ και κυρίως τον Πρόεδρο κύριο Πέτρο Διολίτση είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως θα προβεί στο βάψιμο του σχολείου μας,τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.
Πρόκειται για μια απόφαση (κοινή) που σκοπό έχει να καλυτερεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εικόνα του σχολείου αλλά έχει να κάνει και με την υγιεινή των χώρων,μέσα στους οποίους βρίσκονται καθημερινά τα παιδιά μας.
Επίσης με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του προαύλιου χώρου του σχολείου με την τοποθέτηση του τελευταίου οργάνου (τσουλήθρα).
Ένα έργο που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Πέτρο Διολίτση για την άψογη συνεργασία και τους γονείς που με την βοήθεια τους τα τελευταία 6 χρόνια στο σχολείο έγιναν πολλά και μεγάλα έργα, έτσι ώστε τώρα να έχουμε έναν Βρεφονηπιακό σταθμό πρότυπο!!!"
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID