ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πετρίτσης εγκαλεί Νίκα για τα έργα στην ΚόρινθοΣημαντικό έργο είχε παραδώσει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή όπως αυτό αποδεικνύεται από τις επίσημες ανακοινώσεις της Περιφέρειας και έτσι διαψεύδονται οι ισχυρισμοί του νυν Περιφερειάρχη Π. Νίκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρέμβαση Πετρίτση για τα έργα υποδομών στην Περιφερειακή ενότητα της Κορινθίας. Διαβάστε τι δηλώνει για μελέτη- χρηματοδότηση και δημοπράτηση:
«Σύμβαση προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ για οδικά έργα στην περιοχή του Ισθμού υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τρίτη 28 Απριλίου».
Το γεγονός ότι όλα τα στάδια του έργου (μελέτη – δημοπράτηση – χρηματοδότηση) είχαν γίνει από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή φαίνεται ότι δεν είναι για εσάς άξιο καμίας αναφοράς.
https://www.ppel.gov.gr/veltiosi-sintirisi-tis-e-o-10-isth…/
Κύριε Περιφερειάρχα για εμάς, τα μέλη του συνδυασμού « Νέα Πελοπόννησος», τα έργα δεν έχουν «πατέρα», ξεκινάνε από το όραμα που έχει κάθε αιρετός, αλλά και από τις ανάγκες κάθε τοπικής κοινωνίας.
Από εκεί και πέρα όμως, για να υλοποιηθούν όλα αυτά , απαιτείται πολύ συστηματική προσπάθεια από πολλά πρόσωπα.
Κάποια ολοκληρώνονται εντός του χρόνου που διαθέτει κάθε αιρετή αυτοδιοίκηση , κάποια άλλα τα υλοποιεί η επόμενη διοίκηση. Αυτή είναι και η ουσιώδης διαφορά μας.
Εσείς, χωρίς να έχετε προσπαθήσει , για κάποια συγκεκριμένα έργα, θέλετε να γίνετε ο απόλυτος «πατέρας» τους ( υπογράφοντας απλά την σύμβαση με τον ανάδοχο). Έργα όμως που εμείς όχι μόνο δρομολογήσαμε αλλά εξασφαλίσαμε και τις σχετικές πιστώσεις.
Κύριε Περιφερειάρχα,
Η συναίνεση και η συνεργασία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας απαιτούν καθαρές πολιτικές κουβέντες και απόλυτη αλήθεια. Η προσπάθεια σας να παραπλανήσετε τους πολίτες με ψέματα και ανακρίβειες ούτε δόκιμη είναι ούτε πολιτικά ηθική. Πρέπει επιτέλους να παραδεχτείτε ότι παραλάβατε ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο έχετε υποχρέωση να συνεχίσετε.
Για την Παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου»
O Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Κορινθίας
Γιώργος Πετρίτσης
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID