ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ: Στον "αέρα" η δακοκτονία σε Αγ. Δημήτριο και Αρκαδικό

Δακοκτονία 2019: Σε 36 ελαιοπαραγωγικές περιφερειακές ενότητες ...

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο έχουν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης και παραγωγοί αφού στις περιοχές του Αγίου Δημητρίου και Αρκαδικού έχει δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα λόγω του ότι ο διαγωνισμός για την δακοκτονία έχει
αποβεί άκαρπος και η διαδικασία του διαλόγου δεν οδήγησε πουθενά. Ο εργολάβος που εμφανίσθηκε μετά τον διαγωνισμό δεν συμφώνησε τελικά και έτσι οδηγούνται σε επανάληψη του διαγωνισμού.
Οι νέες διαδικασίες θα οδηγήσουν τη δακοκτονία στις 20 Ιουλίου και αυτό δεν βρίσκει σύμφωνους τους καλλιεργητές αφού θεωρούν ότι το διάστημα αυτό ότι είναι να γίνει θα έχει γίνει και θα είναι ανώφελη η δακοκτονία.
 Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος απο την πρώτη στιγμή που είχε αποβεί άγονος ο λογαριασμός είχε ενημερώσει το Υπουργείο ώστε να κινηθούν διαδικασίες εξεύρεσης λύσης Αναμένεται σε λίγο ανακοίνωση τόσο απο πλευράς Μαλτέζου όσο και απο πλευράς Χρόνη Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι μέχρι τώρα σε όλη την Αργολίδα οι πρώτες ενδείξεις δεν δημιουργούν ανησυχία για δάκο.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια