ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

E. Λαμπρόπουλος: Με διακατέχει αίσθημα ντροπής για το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης στο Ναύπλιο


Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 23 Ιουνίου η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε την είσοδο των δημοσιογράφων των τοπικών μέσων στη συνεδρίαση. Αυτό πυροδότησε αντιδράσεις από την μεριά της αντιπολίτευσης η οποία ήθελε συνεδρίαση ανοικτή στο κοινό.
Σχετικά με το θέμα σήμερα ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και κ. Ευάγγελος Λαμπρόπουλος αναφέρει: 
Δελτίο τύπου για το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 23.6.2020
Πριν την έναρξη του συμβουλίου και ενώ είχε συμφωνηθεί από τους επικεφαλής των παρατάξεων να επιτραπεί η είσοδος των δημοσιογράφων ,κατόπιν παραίνεσης (κατά την άποψη μου πίεση) του Δημάρχου στον Πρόεδρο κ. Αυγουστόπουλο, απαγορεύτηκε ξαφνικά η δημοσιογραφική κάλυψη και απομακρύνθηκαν οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι δηλαδή η κ.Κουρτέλη και ο κ. Ευσταθιάδης.
Ακολούθησε σφοδρότατη επίθεση μου στον κ. Πρόεδρο και στον Δήμαρχο (δεν επαίρομαι για αυτό) ζητώντας την είσοδο των δημοσιογράφων ή έστω να τεθεί ψηφοφορία επ´αυτού κάτι που μου το αρνήθηκαν.
Ζήτησα τότε πάλι εκτός εαυτού και την απομάκρυνση από την αίθουσα και του ειδικού συνεργάτη -δημοσιογράφου του δημάρχου κ. Λαμπρούση κάτι που επίσης μου αρνήθηκαν.
Κατόπιν, χωρίς η νεότερη και βελτιωμένη μελέτη για το πάρκο μας να παρουσιαστεί καν από τον προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών κ. Κυριαζή ψηφίστηκε από την πλειοψηφία.
Κάποια πλάνα πρόλαβαν να τραβήξουν οι δημοσιογράφοι τα οποία ουδέποτε δημοσιεύτηκαν, άγνωστο γιατί. Καταθέτω αυτά, μαζί με το αίσθημα ντροπής που με διακατέχει που συμμετείχα σε αυτό το συμβούλιο.
Ναύπλιο 25.6.2020
Ευάγγελος Λαμπρόπουλος ,
αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια