ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Συναγερμός στην Πάτρα! 50χρονος υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ νοσηλεύεται με κορωνοϊό


Συναγερμός σήμανε στη ΔΕΥΑΠ στην Πάτρα, καθώς υπάλληλος της υπηρεσίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και είναι ένα από τα τρία επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Αχαΐα.
Το τρίτο κρούσμα αφορά 49χρονο Γερμανό που ήρθε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου υπεβλήθη σε τεστ κορωνοϊού το οποίο αποδείχθηκε θετικό. Δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Πρόκειται για το πρώτο εισαγόμενο κρούσμα από το λιμάνι.
Την ίδια ώρα, δυο ασθενείς του κορωνοϊού, νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συγκεκριμένα, εισήχθησαν στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του νοσηλευτικού ιδρύματος (Νοσοκομείο αναφοράς) μια γυναίκα, η οποία προέρχεται από το στενό περιβάλλον του 70χρονου, που μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΠΝΠ και ένας 50χρονος Πατρινός.
Σε ό,τι αφορά στον 50χρονο, είναι υπάλληλος στη ΔΕΥΑΠ και η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα είναι κλειστή για απολύμανση:
«Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου και αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου, δεν θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες της γιατί θα πραγματοποιηθούν εργασίες απολύμανσης των χώρων. Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί τους δημότες να μην προσέλθουν αυτές τις ημέρες στην Υπηρεσία».
ΠΗΓΗ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID