ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Εντατικοποίηση της αστυνόμευσης στο Αραχναίο ζητάει ο Δημοτικό ΣυμβούλιοΤην Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων ψηφίστηκε, ομόφωνα, η εισήγηση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, για εντατικοποίηση αστυνόμευσης της Δημοτικής ενότητας Μιδέας και ιδιαίτερα της κοινότητας ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ενημερώνοντας το δημοτικό συμβούλιο ανέφερε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μιδέας (Πουλακίδα, Μιδέα, Παναρίτι κλπ) και ιδιαίτερα του ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ, έχουν λάβει χώρα πολλές κλοπές.

Αποτέλεσμα των κλοπών είναι αφενός η απώλεια περιουσιακών στοιχείων των κατοίκων (τιμαλφή, χρήματα, προσωπικά είδη) αφού έχουν παραβιαστεί σπίτια και αυτοκίνητα και αφετέρου η κυριαρχία φόβου, ανησυχίας και αισθήματος ανασφάλειας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψιν τα ως άνω ομόφωνα αποφασίζει:
1. Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους πληττόμενους κατοίκους
2. Καλεί τις εντεταλμένες αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες να συνεχίσουν την έρευνα προκειμένου να εξιχνιαστούν οι κλοπές, να βρεθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.
3. Να ενταθούν τα μέτρα ασφαλείας και επιτήρησης από τις αστυνομικές αρχές των ως άνω κοινοτήτων προκειμένου να επανέλθει στους κατοίκους των, η ηρεμία, η κανονικότητα της καθημερινή ζωής και το αίσθημα ασφάλειας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και τα Μέλη του Δημ. Συμβουλίου

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID