ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ερώτηση Βελόπουλου για το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Κρανίδι


Ερώτηση κατέθεσε στη βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, Πρόεδρος του Κόμματος Ελληνική Λύση με θέμα την "Αναγκαία η καθημερινή λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) στο Κρανίδι Αργολίδας"προκειμένου να μάθει γιατί σταμάτησε η λειτουργία και τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς η εξυπηρέτηση των πολιτών του Κρανιδίου.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ:
Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,
Όπως μας αναφέρουν οι κάτοικοι στο Κρανίδι Ερμιονίδας, κρίνουν αναγκαία την καθημερινή λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) Κρανιδίου. Επισημαίνουν ότι, στον ανακαινισμένο και καλαίσθητο χώρο, όπου, εδώ και ένα μήνα, στεγάζεται η ως άνω η υπηρεσία, λειτουργεί, εν τούτοις, μόνο μία φορά την εβδομάδα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Με τόσο χαμηλό ρυθμό εξυπηρέτησης, όμως, ακόμα και απλές διαδικασίες, όπως η απόδοση ΑΦΜ, η έκδοση κλειδάριθμων, οι θεωρήσεις υπογραφής σε υπεύθυνες δηλώσεις, η κατάθεση αιτήσεων, η κατάθεση πινακίδων κλπ, καθυστερούν να υλοποιηθούν. Έτσι, αναγκάζονται οι ως άνω δημότες να περιμένουν αρκετές μέρες για να εξυπηρετηθούν.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί

Προτίθεσθε να καλύψετε, άμεσα, το ως άνω «Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων» Κρανιδίου με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, με την καθημερινή λειτουργία του, χωρίς να υποβάλλονται οι δημότες σε ταλαιπωρία;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια