ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Στο Ναύπλιο η Μενδώνη για θέματα πολιτισμού

Στην Αργολίδα βρέθηκε η υπουργός πολιτισμού κ. Μενδώνη σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Ναύπλιο με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία των έργων της καστρονισήδας Μπούρτζι.Την υπουργό κατά την άφιξη της στην πόλη την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δ. Κωστούρος και ο βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Ανδριανός και την συνόδευσε καθ' όλη την διάρκεια της αυτοψίας στον τόπο των εργασιών η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κ. Άλ. Παπαδημητρίου.

 Ο δήμαρχος μετά το πέρας της συνάντησης και σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στη συνεχή βοήθεια που παρέχει έτσι ώστε να συνεχίσουν και να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης τόσο της καστρονησίδας, όσο και των υπόλοιπων μνημείων στα οποία πραγματοποιείται συντήρησης.


Η Δήλωση του Δημάρχου:
"Την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη υποδεχθήκαμε και καλωσορίσαμε σήμερα στην πανέμορφη πόλη μας το Ναύπλιο. Κατά τη συνάντησή μας περιηγηθήκαμε στο επιθαλάσσιο κάστρο του Ναυπλίου, το Μπούρτζι, και παρακολουθήσαμε την πρόοδο των έργων όπου βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πάντα θέλαμε να δωθεί μία προστιθέμενη αξία στην πόλη του Ναυπλίου μέσα από το εμβληματικό αυτό μνημείο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ανδριανό καθώς και την Υπουργό για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους σχετικά με την επιστροφή της λαιμητόμου στο Μπούρτζι. Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν άλλα θέματα που προκύπτουν σε σημεία ενδιαφέροντος του Δήμος Ναυπλιέων, όπως το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία τα οποία πρόκειται να τα δούμε να παίρνουν σάρκα και οστά στο εγγύς μέλλον"
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID