ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ξάφρισαν το ανταποδοτικό μηχάνημα ανακύκλωσης και "πιάστηκαν στη φάκα"


Σύλληψη τριών δραστών που έκλεβαν κουπόνια 
από την Ανταποδοτική Ανακύκλωση στην Ύδρα

Την Κυριακή 5 Ιουλίου άνδρες της υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας συνέλαβαν τρεις Σύριους στην παραλία του νησιού την ώρα που έφευγαν, έχοντας αποσπάσει από το Μηχάνημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κουπόνια αγορών αξίας 8.500 περίπου ευρώ!
Συγκεκριμένα οι τρεις Σύριοι άνοιξαν ταχυδακτυλουργικά το μηχάνημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην Δημοτική Αγορά το απόγευμα της Κυριακής και τύπωσαν κουπόνια, τα οποία θα εξαργύρωναν μετά σε Super Market εκτός Ύδρας.
Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας, άνδρες της υπηρεσίας ενήργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, συλλαμβάνοντας τους τρεις δράστες στην παραλία λίγο πριν επιβιβαστούν σε θαλάσσιο ταξί και εξαφανιστούν μαζί με τα πολύτιμα ανταποδοτικά κουπόνια.
Το Αστυνομικό Τμήμα Ύδρας προέβη σε κράτηση των δραστών, σε ανάκριση και χθες πραγματοποίησε αυτόφωρη διαδικασία.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, τον Διοικητή Αλέξανδρο Μπουρδάκο και τους άνδρες της υπηρεσίας για την άμεση κινητοποίηση και την σύλληψη των δραστών.
Σημαντική όμως ήταν η βοήθεια των έμπειρων ανθρώπων που δουλεύουν στο λιμάνι, που άμεσα διέκριναν τους ύποπτους και ειδοποίησαν ταχύτατα το αστυνομικό τμήμα
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια