ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΣ: Μια σπορά κι έναν καιρό... από τη βιβλιοθήκη στη φύσηΗ Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ως μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών(ΔΕΠ), συμμετέχει στο πρόγραμμα “Αλλάζω Σελίδα...από τη βιβλιοθήκη στη φύση, Μια σπορά κι έναν καιρό...”, αυτή τη φορά, ξεκινώντας τις καλοκαιρινές μας ιστορίες στη βιβλιοθήκη, στο σπίτι, στην παραλία, στον κήπο. Στόχος μας είναι αυτό το καλοκαίρι να “γεμίσει” από ιδιαίτερες ιστορίες, δημιουργικές δραστηριότητες, γνώση, διασκέδαση και πολλά ενδιαφέροντα βιβλία!

Ξεκινάμε…
Προσκαλούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους των βιβλιοθηκών και των βιβλίων, που γι αυτό το διάστημα βρίσκονται με τις οικογένειες τους στο σπίτι και αναζητούν δημιουργικές δράσεις, για να περάσουν όμορφα τον χρόνο τους.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που θα μπορούσε κάλλιστα να πραγματοποιηθεί στο χώρο της βιβλιοθήκης, όμως, λόγω της κατάστασης, που επικρατεί στη χώρα, αυτές τις μέρες, “μεταφέρεται”, προσωρινά, στη φύση. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από εργαστήρια, που θα διαφοροποιούνται κάθε εβδομάδα, με κεντρικό θέμα «τους σπόρους» και τα οποία θα ολοκληρωθούν αρχές Σεπτεμβρίου. Από αύριο θα ξεκινήσει το πρώτο εργαστήριο για τη βιβλιοθήκη μας με τίτλο:
Οι σπόροι που κρύβονται.
Τα εργαστήρια αυτά θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά και θα υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ της βιβλιοθήκης και των συμμετεχόντων. Εμείς θα σας δίνουμε τις πληροφορίες και τις κατευθύνσεις, για την υλοποίηση του εργαστηρίου κι εσείς θα μας στέλνετε τα αποτελέσματα των εργαστηρίων, τα οποία θα προβάλλονται στη σελίδα μας στο facebook και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των βιβλιοθηκών του ΔΕΒ και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.
Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια