ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο πρώτος σταθμός βιντεοτηλεπικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους στο ΓΝΑ ΛαϊκόΩς Διοικητής του ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά σήμερα που το Νοσοκομείο μας πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, παρά τις δυσκολίες των καιρών μας.

Οι σταθμοί βιντεοτηλεπικοινωνίας για κωφούς και βαρήκοους αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για τη διευκόλυνση των ανθρώπων αυτών στη χρήση των υπηρεσιών υγείας, και αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η πολιτική ηγεσία του τόπου στηρίζει απόλυτα και βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς ομάδες. Μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών, εξασφαλίζεται, η ισότιμη με τους υπόλοιπους πολίτες, πρόσβαση σε κοινωνικά αγαθά, ενώ οι συγκεκριμένοι σταθμοί αποτελούν ένα πρώτο βήμα για την καθολική πρόσβαση των κωφών και των βαρήκοων σε όλες τις υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας, δίνοντας έγκυρες πληροφορίες και κατευθύνσεις.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτή την πρωτοβουλία το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών με επικεφαλής την πρόεδρο κα Λαμπροπούλου, το οποίο σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και το Υπουργείο Υγείας έχουν μεριμνήσει για την εγκατάσταση 20 τέτοιων σταθμών στα νοσοκομεία όλης της χώρας.
Θα ήθελα ακόμα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και στη Διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία στέκεται πάντα δίπλα μας και στηρίζει κάθε μας δράση που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας.
Ελπίζω η σημερινή εκδήλωση να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς τέτοιων εκδηλώσεων ώστε, και στο μέλλον να λαμβάνονται ανάλογες πρωτοβουλίες, όπου η χρήση της τεχνολογίας θα συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας.
​​​​​​​Αθήνα 15 - 07 - 2020
​​​​​​​ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
​​​​​​ ΧΡΗΣΤΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια