ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Αγροτοκτηνοτρόφοι Λακωνίας: «Απαράδεκτη και τραμπουκική η στάση του δημάρχου Ευρώτα


Την Δευτέρα 13/7/2020 πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη Σκάλα Λακωνίας από τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Λακωνίας με την συμμετοχή της επιτροπής αγώνα ενάντια στον σκουπιδότοπο του Δήμου Ευρώτα ,απέναντι στη φιέστα που συνδιοργάνωσε ο δήμος Ευρώτα με την περιφέρεια Πελοποννήσου και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με θέμα τη νέα ΚΑΠ (2021-2027).
Η ημερίδα παρωδία που πραγματοποιήθηκε στο πνευματικό κέντρο Σκάλας έγινε για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιόν εξυπηρετεί η νέα ΚΑΠ! Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους , βιοπαλαιστές αγρότες που βλέπουν καθημερινά τα προβλήματά τους να οξύνονται να σταθούν απέναντι στις πολιτικές των κυβερνήσεων , ΕΕ- ΚΑΠ και να συμπορευτούν με το οργανωμένο αγροτικό κίνημα ώστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν γιατί είναι αγώνας επιβίωσης!
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και τραμπουκική στάση του δημάρχου Ευρώτα κ. Βέρδου ο οποίος κατά την παρέμβαση του γραμματέα της ΟΑΣΠΠ κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του απαιτώντας του να σταματήσει να μιλάει κλείνοντας του το μικρόφωνο.
Τονίζουμε ότι το οργανωμένο αγροτικό κίνημα δεν εκφοβίζεται από τέτοιες ενέργειες!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια