ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αλλεπάλληλα κρούσματα διαρρήξεων στο Αραχναίο ανησυχούν τον Δήμο


Κρούσματα διαρρήξεων σε σπίτια, έχουν αναστατώσει τον τελευταίο χρόνο την τοπική κοινωνία του Αραχναίου με αποτέλεσμα να θορυβηθεί και η δημοτική αρχή ζητώντας από την Ασφάλεια Ναυπλίου να εντείνει τις περιπολίες στην περιοχή. Διαβάστε ακριβώς τι ζητούν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρ. Ζέρβας:
"Έντονο είναι πλέον το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Κοινότητα Αραχναίου σχετικά με τα θέματα της έννομης τάξης.Με αφορμή τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων οικιών που συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο στο Αραχναίο και παρατηρώντας ότι το φαινόμενο έχει αυξητικές τάσεις, έχουμε ήδη ενημερώσει την εισαγγελία Ναυπλίου.
Λόγω της τεράστιας ανησυχίας και του κλίματος ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους κατοίκους, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες διαρρήξεις, κάνουμε έκκληση στην Ασφάλεια Ναυπλίου, να φροντίσει για τις δέουσες ενέργειες και να ενταθούν, όσο είναι εφικτό, οι περιπολίες της αστυνομίας στην περιοχή, ώστε τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας να μειωθούν, αν όχι να εξαλειφθούν.
«Είναι αναγκαίο οι συνδημότες μας, να έχουν αυξημένη παρατηρητικότητα και οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή τους να το καταγγέλλουν άμεσα» δηλώνει ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μαρίας Ράδου δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Ζέρβας.
Είναι αυτονόητο πως τα ζητήματα ασφαλείας αποτελούν βασική προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων ο οποίος θα ενεργήσει τα δέοντα".
Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων
Χρήστος Ζέρβας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια