ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Αγόρασε έναν λαχνό, πρόσφερε ένα γεύμα
Λαχειοφόρο αγορά  με όμορφα δώρα αποφάσισε να διοργανώσει η ΟΦΚΑΘ Βάση Ναυπλίου για λογαριασμό του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας, ο λόγος η προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης. Το κόστος του λαχνού είναι δύο ευρώ και διατίθενται από τα μέλη του ΟΦΚΑΘ Βάσης Ναυπλίου ύστερα από επικοινωνία. 

Διαβάστε παρακάτω την ακριβή ανακοίνωσή τους:
Κυριακή.. Και το ραντεβού μας με την κυρία Ανδριάνα μας.. Υπεύθυνη του γεύματος αγάπης του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας φυσικά και ήταν για ακόμη μια φορά ενδιαφέρον και ευχάριστο..
Γιατί το να μπαίνει στη ρουτίνα σου η προσφορά μονο ευχάριστα συναισθήματα μπορει να αποφέρει..
Η ομάδα λοιπόν της ΟΦΚΑΘ_βαση Ναυπλίου σημερα ηθελε να βαλει σε τάξη την Ιματιοθηκη.. Η οποια λειτουργεί καθημερινά καθε απόγευμα 6-8 ειναι ανοιχτή και περιμένει οποιο συμπολίτη μας εχει αναγκη και όποιον θέλει να προσφέρει ρουχα που δεν χρησιμοποιεί πια...
Ρουχα για κάθε ηλικία και κάθε φύλο..
Όποιος θέλει και δεν μπορεί να τα μεταφέρει οπως εχω ξαναπεί... Μπορεί να στειλει ενα μύνημα στην ομαδα να έρθουμε σε συνεννόηση ωστε καποιος απο εμας να τα παει..
Θα ηθελα να υπενθυμίσω σε ολους οσους θελουν να προσφέρουν επίσης στο συσσίτιο του ναού το οποιο φροντιζει για την καθημερινή σίτιση για πανω απο 150 συμπολίτες μας που έχουν πραγματική αναγκη..
Μια μερίδα φαγητό και από τον καθένα μας λοιπόν μπορεί να προσφερθεί με την αγορα ενος λαχνου της λαχειοφόρου που θα κληρώσει και όμορφα δώρα..
Το κοστος ειναι 2€ μονο 2€..με την πρωτοβουλία και ευχαριστούμε και για την εμπιστοσύνη των λαχνων από τον Πατέρα_Ελευθέριο_Μιχο
Τα μέλη μας διαθέτουν λαχνούς επικοινωνήστε μαζι μας αν θελετε να αγοράσετε..
*Σε αυτόν τον αγώνα κανείς δεν περισσεύει *
Υπεύθυνη Βάσης Ναυπλίου ΟΦΚΑΘ
Παπάγεωργοπουλου Αθηνα
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID