ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Π. Μαυρόπουλος (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φεστιβάλ Λουτρακίου): "Σας περιμένουμε"Μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με αυστηρές απαγορεύσεις και περιορισμούς αλλά με περισσό μεράκι, προσμονή και αγάπη, παρουσιάζουμε το φετινό Φεστιβάλ. Ελπίδα και προσδοκία όλων μας, της καλλιτεχνικής επιτροπής, του Δήμου και των φίλων της διοργάνωσης, να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά για τα οποία οι συνεργάτες και οι συντελεστές του προγράμματος μας, κοπίασαν για να ετοιμάσουν. Και η ανάγκη μας αυτή για επικοινωνία μέσω της τέχνης, ευχόμαστε να μας βρει και φέτος συνοδοιπόρους. Για 6η συνεχή χρονιά.
Αναθεωρήσαμε πολλά στην περίοδο της καραντίνας, θέσαμε νέες προτεραιότητες. Ταυτόχρονα όμως ανακαλύψαμε όλοι ξανά την αξία της μουσικής, του θεάτρου, του βιβλίου, της κινηματογραφικής προβολής.
Συντρόφευσαν, ψυχαγώγησαν και προβλημάτισαν όσους αναζήτησαν ανακούφιση και διέξοδο σε μια περίοδο εσωστρέφειας και αβεβαιότητας.
Τέθηκε όμως το ζήτημα της επιτέλεσης. Της ζωντανής φυσικής παρουσίας σε ένα χώρο πολιτισμού, σε μια συναυλία, μια θεατρική παράσταση. Της άμεσης επαφής με τους ηθοποιούς και τους μουσικούς. Για να γευτούμε αυτήν την ατμόσφαιρα, τους ήχους, την καλοκαιρινή αύρα και την αίσθηση ελευθερίας κάτω από τον έναστρο ουρανό.
Αυτό το σκοπό υπηρετεί λοιπόν το φετινό πρόγραμμα μας.
Με την ευχή και ελπίδα όλη αυτή η περίοδος να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.
Σας περιμένουμε!
Πελοπίδας Μαυρόπουλος
Καλλιτεχνικός Διευθυντής« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια