ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ: SOS εκπέμπει το Ειδικό Σχολείο Γαλατά

Σε απόγνωση βρίσκονται τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς επίσης και οι γονείς και οι φίλοι τους, στον Πόρο και τον Γαλατά καθώς δύο από τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Γαλατά συμπλήρωσαν το όριο ηλικίας που προβλέπει η φοίτηση στο Ειδικό Σχολείο και αναγκάζονται να απομακρυνθούν από έναν χώρο φοίτησης που τους χάρισε σημαντικά βήματα προόδου για την καθημερινότητα τους.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, μειώνεται ο αριθμός των παιδιών που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο της αναστολής λειτουργίας του ΕΕΕΕΚ Γαλατά, πράγμα καταστροφικό για το μέλλον των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες στην περιοχή του Πόρου και της Τροιζηνίας.
Αξίζει τα σημειώσουμε ότι το ΕΕΕΕΚ Γαλατά έχει συνεισφέρει τα μέγιστα για την πρόοδο αυτών των παιδιών, ενώ παράλληλα αποτελεί σημαντική βοήθεια και στήριξη στις οικογένειες τους.
Το πάγιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ "Άγιος Κήρυκος" για δημιουργία στέγης φιλοξενίας και δημιουργικής απασχόλησης για αυτά τα παιδιά δεν έχει ικανοποιηθεί, με αποτέλεσμα τα παιδιά που συμπληρώνουν τα χρόνια φοίτησης να μένουν μετέωρα και αντιμέτωπα με μια δύσκολη κατάσταση.
Λόγω των παραπάνω η πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου Άγιος Κήρυκος, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του σε έκτακτη γενική συνέλευση,την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 ώρα 18:00 στο κτήριο Συγγρού.
Η γενική συνέλευση θα είναι ανοιχτή και η συμμετοχή και αλληλεγγύη όλων κρίνεται απαραίτητη αφού αφορά το μέλλον των παιδιών από την περιοχή μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια