ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δημήτρης Κωστούρος: «Με μοναδικό κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις μέχρι 31 Αυγούστου»


Με μοναδικό κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο την κορυφαία προτεραιότητα, αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων (εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. για τον Αύγουστο) που είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.
Δεν είναι μια ευχάριστη απόφαση την οποία λαμβάνω μετά από πολλή σκέψη.
Τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία δείχνουν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID 19 σε όλη τη χώρα μας, επιβάλλουν να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.
Με την κοινή ανησυχία για τις πιθανές επιπτώσεις, κοινωνικές και οικονομικές της πανδημίας, μένουμε δίπλα στους ανθρώπους - επαγγελματίες - επιχειρηματίες που πλήττονται αλλά μένουμε και ασφαλείς , τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και αξιολογούμε την κατάσταση κάθε μέρα με ιδιαίτερη υπευθυνότητα για να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις.

Δήμαρχος Ναυπλιέων
Δημήτρης Ι. Κωστούρος
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια