ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

43.000 μέτρα δασικών δρόμων στην Αργολίδα είναι πλέον καθαράΔουλεύει πυρετωδώς το επιτελείο του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαλτέζου για να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ζωής  και ασφάλεια στους κατοίκους του νομού. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τους τελευταίους έξι μήνες διάνοιξε 43.000 μέτρα δασικών δρόμων βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τη δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση.
Σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Μαλτέζος για το θέμα είπε τα εξής:
"Τους τελευταίους 6 μήνες προβήκαμε σε διάνοιξη 43.000 μέτρων δασικών δρόμων στην Αργολίδα με μηχανήματα, χειριστές και πόρους της Π.Ε. Αργολίδας, με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής και την επίβλεψη της Δασικής Υπηρεσίας. Αποτέλεσε κατεύθυνση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, καθώς είναι η πολυτιμότερη βοήθεια προς το σκοπό της δασοπυρόσβεσης και δασικής προστασίας.
Συγκεκριμένα:
Διάνοιξη 15 χιλιομέτρων στο Σταυροπόδι στην περιοχή του Ναυπλίου
Διάνοιξη 20 χιλιομέτρων στο όρος «Άκρος» καθώς και καθαρισμός χαντακιών, με τη συνδρομή και του Δήμου Επιδαύρου
Σήμερα παραδώσαμε 8 χιλιόμετρα διανοιγμένων δασικών δρόμων, στη θέση Βουρλιά έως στη Μόνη Αυγού στην Ερμιονίδα, που βρίσκονταν σε πλήρη καταστροφή τα τελευταία τρία χρόνια από καταπτώσεις. Παρόντες ο Διοικητής Πυροσβεστικής του Νομού Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Διοικητής Ναυπλίου Βασίλης Γεωργόπουλος, η προϊσταμένη της Δασικής Υπηρεσίας Μαρία Σφήνα, ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Άρης Μπίμπας, η Πρόεδρος των Διδύμων Ελένη Προσίλη και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πάνος Αποστόλου".


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια