ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Βazaar από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε Παράλιο Άστρος και Μεγαλόπολη“Αποκτήστε σχολικά και είδη με Χαμόγελο!”αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση… Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες: 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα bazaars που διοργανώνει: • στην πλατεία του Παράλιου Άστρους, Πέμπτη 20 Αυγούστου και Παρασκευή 21 Αυγούστου, από τις 19:00 έως και τις 22:00 • στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, Τρίτη 25 Αυγούστου από τις 10:00 έως τις 16:00 Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού για κάθε παιδί σε ανάγκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. 
Στα bazaars μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητο, δοχεία καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες) κι άλλα πολλά! Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού. 
Αξίζει να σημειωθεί πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Α’ εξάμηνο του 2020 στήριξε 44.281 παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ελλάδα ανεξάρτητα από εθνικότητα, θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου. Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/ ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 ή στο 210-7647760. Περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με μεγάλη χαρά και ένα ακόμη μεγαλύτερο Χαμόγελο! Για περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Ελ. Βενιζέλου, Τρίπολη, τηλ: 2710234154

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια