ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ένωση Ερμιονίδας: "Διεκδικούμε την παρουσία φιλάθλων"Μετά την ανακοίνωση της ΓΓ Αθλητισμού, για την διεξαγωγή των αγώνων Γ’ Εθνικής και τοπικών πρωταθλημάτων, χωρίς φιλάθλους, το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ συνεδρίασε και εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για αυτή την εξέλιξη, απευθυνόμενο προς την ΓΓ Αθλητισμού, τις ομάδες του ομίλου που συμμετέχει και γενικότερα τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες των άδειων γηπέδων δημιουργείται αδιέξοδο.
Ρωτάμε λοιπόν πώς θα καλυφθούν τα έξοδα των διαιτητών σε κάθε αγώνα που κυμαίνονται από 800-1000 ευρώ;
Για ποιόν θα αγωνίζεται ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, όταν δεν θα μπορεί να τον βλέπει η πόλη του και το χωριό του, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί του;
Πώς θα ανταπεξέλθουμε οικονομικά σε όλες τις υποχρεώσεις που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα (εξετάσεις, μάσκες, απολυμάνσεις κλπ);
Τα ερωτήματα δεν σταματούν εδώ, τα γνωρίζουν και τα ζουν καθημερινά οι υπεύθυνοι όλων των ομάδων.
Εμείς προτείνουμε:
Να υπάρχει ποσοστό πληρότητας ως προς τις θέσεις στις εξέδρες (40-50 %) έτσι ώστε να τηρείται το πρωτόκολλο για τις αποστάσεις.
Να εισέρχονται οι φίλαθλοι καταθέτοντας στοιχεία και αριθμό ταυτότητας και να κάθονται σε αριθμημένη θέση.
Να γίνεται θερμομέτρηση και να ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει η ιχνηλάτηση.
Κατά την είσοδο και έξοδο από το γήπεδο να τηρούνται αποστάσεις. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ανοιχτό χώρο και όχι για μπαρ ή μέσα μεταφοράς.
Κύριοι το ποδόσφαιρο είναι κι αυτό μια κοινωνική εκδήλωση. Μπορούμε να το προστατέψουμε και να προστατευθούμε από αυτή την σύγχρονη μάστιγα, παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα.
Αυτές οι σκέψεις μας είναι αφορμή για συζήτηση, γι αυτό απευθυνόμαστε στις ομάδες του ομίλου μας και γενικότερα σε όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, που σίγουρα θα έχουν κι αυτές προτάσεις, για να διεκδικήσουμε την παρουσία φιλάθλων με ασφάλεια στα γήπεδά μας.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια