ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Δηλώσεις Ανδριανού για την πυρκαγιά στις ΜυκήνεςΟ Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός μετέβη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και ενημερώθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες και εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο για την πορεία της πυρκαγιάς.
Ο κ. Ανδριανός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά.
Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήρθα στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και ενημερώθηκα από τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και τους εργαζόμενους στον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο για την πορεία της πυρκαγιάς. Οι πυροσβέστες και οι πιλότοι των εναέριων μέσων επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση. Από την πλευρά των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, καταβλήθηκαν συντονισμένες ενέργειες για την έγκαιρη εκκένωση του χώρου από τους επισκέπτες. Δεν προξενήθηκαν ζημιές στο Μουσείο, ενώ στον αρχαιολογικό χώρο οι ζημιές αφορούν κυρίως καλώδια και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης.
Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη, με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά».


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια