ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δήλωση της Προέδρου ΔΟΠΠΑΤ κ. Ράλλη για το θετικό κρούσμα κορωνοιού στον ΠανναυπλιακόΗ Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μ. Ράλλη ανακοίνωσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα σε ποιες ενέργειες  έχει προβεί αναφορικά με το το θετικό κρούσμα κορωνοιού στην ομάδα του Πανναυπλιακού ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.
 Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη τη δήλωση:

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους .
Μετά τη γνωστοποίηση του θετικού κρούσματος στον Παναυπλιακό , με ψυχραιμία αλλά και με απόλυτο το αίσθημα ευθύνης για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας , προχωρήσαμε σε συντονισμένες κινήσεις , με την πλήρη καθοδήγηση του Δημάρχου μας κ. Δημήτρη Κωστούρου.
Αφού πρώτα ήρθαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ , συνεργαστήκαμε και διασταυρώσαμε πληροφορίες με τον κ. Ορέστη Νταβέλη, τον οποίο ευχαριστώ για την όλη διαχείριση του θέματος , όσον αφορά τις κινήσεις της ομάδας και τις επαφές που μπορεί να υπήρξαν κατά την προπόνησή τους στο ΔΑΚ.
Υπήρχε πλήρη καταγραφή όλων όσων παρευρίσκονται κι έτσι υπήρξαν και οι σχετικοί έλεγχοι .
Κλείσαμε όλους τους χώρους του ΔΑΚ Ναυπλίου και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση από ειδικό συνεργείο.
Όλοι οι υπάλληλοι του ΔΟΠΠΑΤ , όλα τα μέλη του οργανισμού και της επιτροπής που δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις κι εγώ , η οποία είμαι καθημερινά σε επαφή με τους υπαλλήλους , εξεταστήκαμε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και είμαστε σε αναμονή των αποτελεσμάτων σήμερα αργά το βράδυ.
Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσουμε τον υποδιοικητή κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο , ο οποίος από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα και αποτελεσματικά .
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε αποτέλεσμα που θα προκύψει και για κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί.
Με σύνεση και ψυχραιμία προχωράμε , γιατί πάνω απ' όλα βρίσκεται η ΥΓΕΙΑ" .
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια