ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Επίσκεψη της Ν. Γιαννακοπούλου στο Επιμελητήριο


Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσήνιας πραγματοποίησε η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Γιαννακοπούλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

΅"Εχθές στα πλαίσια συναντήσεων μου στην Μεσσηνία, πραγματοποίησα επίσκεψη ως Κοινοβουλευτική υπεύθυνη για τον Νομό Μεσσηνίας, μαζί με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Ανδριανόπουλο, στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Κατά την επίσκεψη μας, ενημερωθήκαμε για ζητήματα και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας του Επιμελητηρίου, από τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Ξυγκώρα και τον Γενικό Γραμματέα, Παύλο Γκραίκο.
Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που έλαβε χώρα, έγινε αναφορά για τρόπους και διαδικασίες ανάπτυξης της Μεσσηνίας στους κλάδους της γεωργίας, του τουρισμού και του εμπορικό-επιχειρηματικού κόσμου. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης, όμως, κινήθηκε γύρω από τα θέματα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και ευρύτερα τις επιχειρήσεις από τα μέτρα που πάρθηκαν λόγω της πανδημίας του Covid-19.
Από την πλευρά μου, δεσμεύθηκα ότι θα σταθώ δίπλα στο Επιμελητήριο στη δύσκολη περίοδο που έρχεται και θα γίνω αρωγός για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Μεσσηνία, μέσω της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς μου".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια