ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΚΑΔΙΑ: Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Τυρού

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Τυρού εν όψει του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Αρκαδίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Λαλουδακη.

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από την απόφαση της νεοσύστατης διοίκησης του Απόλλωνα να προβεί σε ανανέωση, στηριζόμενη σε ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους κατάγονται από τον Τυρο και τις γύρω περιοχές, εμπιστευόμενη το δύσκολο αυτό εγχείρημα στον πολύπειρο προπονητή Δημήτρη Λαλουδάκη.
Ο κόουτς, ο οποίος κατάγεται από τον Τυρό και είναι ένας από τους πλέον καταρτισμένους Αρκάδες προπονητές, καλείται να δημιουργήσει μια καινούρια ομάδα, με νεαρούς στην πλειοψηφία τους ποδοσφαιριστές, που συγχρόνως να είναι και ανταγωνιστική στην κατηγορία με πρωτεύοντα στόχο την διατήρησή της σε αυτή.
Φυσικά πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, μιας και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμπειρία, εφ όσον δεν έχουν ξανα αγωνισθεί στην συγκεκριμένη κατηγορία, όμως το πάθος και ο ζήλος που επιδεικνύουν στις προπονήσεις δίνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον, ενώ η διοίκηση με ξεχωριστό ενδιαφέρον προσπαθεί να λύνει τα όποια προβλήματα καθημερινότητας προκύπτουν, στα πλαίσια πάντα των δυνατοτήτων της.
Επί της ουσίας πρόκειται για μια εξαιρετική προσπάθεια που αξίζει να ενισχυθεί από όλους, μιας και η χαρά και ικανοποίηση του να βλέπουν οι Τυριότες να αγωνίζονται στην ομάδα επί το πλείστον δικά τους παιδιά, είναι από μόνη της αρκετή και αναγκαία συνθήκη ώστε να είναι όλοι τους κοντά στην ομάδα, με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένα, είτε υλικά είτε ηθικά.
«Η δημιουργία μια ομάδας με την καθιέρωση νεαρών ποδοσφαιριστών προερχόμενων κυρίως από την ακαδημία μας, πλαισιωμένοι από 3-4 έμπειρους ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν τον κορμό της περσινής μας ομάδας, αλλά και η παραμονή στην κατηγορία είναι ο φετινός μας στόχος.
Επιδίωξη μας είναι η βελτίωση αυτών των παιδιών μέσα από τις προπονήσεις και η δημιουργία εμπειριών από τους αγώνες ώστε να αποτελέσουν το ποδοσφαιρικό μέλλον τόσο του Απόλλωνα όσο και του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.
Θα χρειαστεί σίγουρα πίστωση χρόνου και υπομονή και είμαι βέβαιος ότι στους επόμενους δυο μήνες η ομάδα θα παρουσιάσει τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο που θα την καθιστά ανταγωνιστική ώστε να πετυχει τον στόχο της» μας δήλωσε ο κόουτς Λαλουδάκης και πραγματικά οι αισιοδοξία και η σοβαρότητα που διακρίνει στην δουλειά που είδαμε ότι γίνεται, παρακολουθώντας από κοντά τις προπονήσεις της ομάδας, δεν μας αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσουμε την επιτυχία, που ερχόμενη θα χαροποιήσει όλους τους απανταχού Τυριότες.
Καλή επιτυχία Απόλλωνα…

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια