ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Πετράκος ζητάει να στελεχωθεί το αγροτικό ιατρείο Κορώνης


Δήλωση Θανάση Πετράκου
Ενώνω τη φωνή διαμαρτυρίας μου με όλους τους συμπατριώτες μου Κορωνέους , με τη Δημοτική Αρχή και Κοινοτική Αρχή και όλους τους πολίτες της υπαίθρου για τις τραγικές ελλείψεις στην υγειονομική περίθαλψη .
Η κυβέρνηση αντί να κάνει προσλήψεις ιατρικού προσωπικού για να στελεχώσει τα νοσοκομεία για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού , για να καλυφθούν τα κενά μετακίνησε τους γενικούς ιατρούς από τα ήδη υποστελεχωμένα κέντρα υγείας και τα περιφερειακά ιατρεία.
Το αποτέλεσμα τραγικό . ‘Έμεινε Κορώνη όπως και όλη η ύπαιθρος χωρίς γιατρούς και εφημερίες. Αποδυναμώθηκε τραγικά η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και αποδιοργανώθηκε ακόμα περισσότερο το σύστημα υγείας.
τό ζητάμε: Τη στελέχωση του Αγροτικού Ιατρείου Κορώνης. Είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουμε γιατρό όλο το 24ωρο και όχι μόνο τους θερινούς μήνες.
Να λειτουργήσουν ξανά οι εφημερίες, οι οποίες έχουν σταματήσει λόγω κορονοϊού, είτε στην Κορώνη είτε στη Λογγά.
Να υπάρχει πάντα ασθενοφόρο, σε κεντρικό σημείο της Δημοτικής Ενότητας Κορώνης, για να είναι άμεση η διακομιδή του ασθενούς στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια