ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Δήμος Ύδρας καταργεί τη χρήση πλαστικής τσάντας
"Ο Δήμος Ύδρας καταργεί σταδιακά τη χρήση πλαστικής τσάντας.
Προστατεύουμε το Περιβάλλον και Στηρίζουμε τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας. Καταργούμε σταδιακά τη χρήση πλαστικής τσάντας, εντατικοποιούμε την ανακύκλωση και ενισχύουμε τους ασθενέστερους συνανθρώπους μας.
Ο Δήμος Ύδρας προωθεί την σταδιακή κατάργηση της χρήσης πλαστικής τσάντας ενθαρρύνοντας την αντικατάσταση της με μια πάνινη γενικής χρήσης, τα έσοδα από την πώληση της οποίας θα διατεθούν για την στήριξη της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του. Ταυτόχρονα εντατικοποιεί την ανακύκλωση με την τοποθέτηση ειδικών κάδων σε συγκεκριμένα σημεία του Νησιού.
Οφείλουμε ένα ουσιαστικό ευχαριστώ στον Οδυσσέα Χατζηβασιλείου, σύζυγο της Μάτας Σαϊτη, που με μεγάλη προθυμία έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου μας και προχώρησε στην δωρεά 400 πάνινων τσαντών γενικής χρήσης. Ευχαριστίες επίσης οφείλονται στον γνωστό εικαστικό κ. Αλέξη Βερούκα για την δωρεάν σχεδίαση αυτής της πραγματικά όμορφης τσάντας που αξίζει να προμηθευτούμε όλοι μας.
Η τσάντα πωλείται έναντι 10 Ευρώ, ποσό που γίνεται δωρεά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο και είναι διαθέσιμη τόσο από τα γραφεία της ΚΕΔΥ όσο και από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Ευχαριστίες οφείλονται στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Ιωάννη Μπελεγρή ιδιαίτερα για την προσπάθεια του στον τομέα της ανακύκλωσης, στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Κάτσικα και στην Πρόεδρο της ΚΕΔΥ κ. Κατερίνα Μαραγκού για τον συντονισμό και την συνεργασία τους γύρω από αυτή την όμορφη δράση. Μια δράση που προστατεύει το περιβάλλον και ταυτόχρονα βοηθά τους ασθενέστερους συνανθρώπους μας"

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια