ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΛΑΚΩΝΙΑ: «Τζάμπολ Αγάπης» για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο ΜολάωνΗ πρώτη δράση του Συλλόγου «Συν-Υπάρχω» των Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης» την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 με 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων Λακωνίας.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Σπυριδάκου Μαργαρίτα για το ότι παρευρέθηκε στην παρουσίαση του «Τζάμπολ Αγάπης», τον Σύλλογο ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ και την Παναγιώτα Δουμάκη, γυμνάστρια του ΑΠΟΕΛ ΜΟΛΑΩΝ, που έχει ειδικότητα στην ειδική αγωγή και θα αναλάβει την προπόνηση των παιδιών ΑΜΕΑ μια φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο 5ο βιβλίο του καθηγητή Ιωάννη Τσουμπρή (γονέα παιδιού με αυτισμό, καθηγητή φυσικής αγωγής, προπονητή και συγγραφέα μπάσκετ με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες) σχετικά με το περιεχόμενο της προπόνησης και την εξέλιξη κάθε βαθμίδας εκπαίδευσης.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτό θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο. Για τις ώρες και τις ημέρες θα ενημερωθείτε προσεχώς. Όποια οικογένεια με παιδί ΑΜΕΑ επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο του Συλλόγου «Συν-Υπάρχω» των Γονέων & Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων 6909565016.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια