ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Η Ryanair, θα μειώσει κατά 20% τις πτήσεις της…


Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, η Ryanair, ανακοίνωσε πως θα μειώσει κατά 20% τις πτήσεις της τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Επικαλείται τη μείωση των κρατήσεων εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στην Ευρώπη.
Θυμίζουμε πως η Ryanair, ξεκίνησε μετα το lockdown με το 40% των πτήσεων της στη 1 Ιουλίου, με την ελπίδα πως σιγά σιγά η κίνηση θα αυξάνονταν φτάνοντας στο 70% του πτητικού της έργου τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς οι προσδοκίες της διαψεύστηκαν και όπως εξηγεί σε ανακοίνωση της, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναθεωρήσει προς τα κάτω τον αριθμό των προβλεπόμενων πτήσεων.
Κομβικό ρόλο στην απόφαση της έπαιξε η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να επιβάλει καραντίνα στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από τη Γαλλία και την Ισπανία, δύο χώρες με έντονη δραστηριότητα για την ιρλανδική αεροπορική εταιρεία.
Αναμένονται ανάλογες κινήσεις και από άλλες αεροπορικές εταιρείες, καθώς ο ευρωπαϊκός ουρανός έχει γεμίσει περιορισμούς που αποτρέπουν τον κόσμο να ταξιδέψει αν δεν είναι πραγματική ανάγκη.
Αυτό σημαίνει καθήλωση αεροπλάνων και απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας στην αεροπορική βιομηχανία και όχι μόνο...« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια