ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Εφτά χρόνια δράσης για την ομάδα We Dive We CleanΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ομάδα We Dive We Clean κλείνει σήμερα 7 χρόνια δράσης καθαρίζοντας τους Ελληνικούς βυθούς.


Χαρούμενοι που έχουμε πάει σε 45 προορισμούς ανά την Ελλάδα και έχουμε κάνει 171 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ δράσεις με αποτέλεσμα να έχουμε ανελκύσει περίπου 63 τόνους απορριμμάτων από του βυθούς τα οποία είχαν πετάξει στην θάλασσα σε μεγάλο ποσοστό ιδιοκτήτες σκαφών και αλιείς.
Υπερήφανοι που είμαστε η μοναδική Μ.Κ.Ο στην Ελλάδα που ασχολείται με το θαλάσσιο περιβάλλον από οικολογικό ενδιαφέρον και όχι οικονομικό.
Η ομάδα μας στηρίζεται οικονομικά από εμάς τους ίδιους γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας και σε ένα μικρότερο κομμάτι από φίλους υποστηρικτές τους οποίους και ευχαριστούμε
Για αυτό δεν σας πουλάμε τετράδια, μπλουζάκια, ποτήρια, καλαμάκια, κ.λ.π με το πρόσχημα να βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο μας όπως κάνουν οι επαγγελματίες Μ.Κ.Ο.
Εάν είσαι δύτης και θέλεις να βοηθήσεις υπάρχει τρόπος,
μάζευε σε κάθε σου κατάδυση τυχόν σκουπίδια που θα βρεις.
Μην τους δίνεις δύναμη με την ανάσα σου.
Ευχαριστούμε όλες και όλους που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ακόμα καλύτερα.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια