ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΛΑΚΩΝΙΑ: Επίσκεψη Δαβάκη στα σπήλαια ΔιρούΜε την ευκαιρία της έναρξης των εργασιών ανακατασκευής και αναβάθμισής τους, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης επισκέφθηκε την Τρίτη 1/9 τις εγκαταστάσεις των Σπηλαίων Διρού και της Αλεπότρυπας. Συνοδευόμενος από τον διευθυντή της εταιρείας, κ. Πέτρο Λαζαράκο, ο βουλευτής περιηγήθηκε στο Σπήλαιο της Αλεπότρυπας, όπου θα υπάρξει παρέμβαση στις υπάρχουσες πεπαλαιωμένες εγκαταστάσεις, καθώς και στο Σπήλαιο της Βλυχάδας, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη μελέτη αποκαταστάσεως. Παράλληλα, ο κ. Δαβάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως το εργασιακό καθεστώς και η στελέχωση των εγκαταστάσεων.
Στο τέλος της επίσκεψης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε: «Τα Σπήλαια Διρού είναι ένα ξεχωριστό μνημείο παγκόσμιας ομορφιάς.Η χρονική στιγμή της έναρξης των εργασιών ανακατασκευής σηματοδοτεί τη νέα σελίδα που πρέπει να γυρίσουμε. Οι εικόνες εγκατάλειψης των εξωτερικών χώρων και φθοράς του εσωτερικού του Σπηλαίου, πρέπει να αποτελέσουν από εδώ και εμπρός μία κακή ανάμνηση.
Αποτελεί δέσμευση και στοίχημα της κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη, η αλλαγή της εικόνας των Σπηλαίων του Διρού.
Η προσπάθεια όλων μας αυτή τη χρονική στιγμή, πρέπει να κατευθυνθεί προς το βασικό στόχο τα Σπήλαια του Διρού, και μέσα και έξω, να αλλάξουν όψη..!»


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια