ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Υπογράφηκε η μίσθωση για νέο κτήριο υπηρεσιών της Περιφέρειας, στην Τρίπολη

 Υπογράφηκε στην Τρίπολη από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, η μίσθωση από την Περιφέρεια, του κτηρίου στην αρκαδική πρωτεύουσα το οποίο θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της -όπως και της Π.Ε. Αρκαδίας.
 Το εν λόγω κτήριο, συνολικής επιφάνειας 2.408,86 τ.μ., βρίσκεται στην ανατολική είσοδο της πόλης, επί της οδού Ναυπλίου 57, απέναντι από το ΚΤΕΛ. Είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρίες, ενώ διαθέτει και 100 θέσεις στάθμευσης. “Είναι ένα σημαντικό βήμα για τον περιορισμό των δαπανών της Περιφέρειας, δεδομένου ότι το τίμημα το οποίο θα καταβάλλεται είναι μικρότερο από το σύνολο του τιμήματος που καταβάλλεται για κάθε ένα από τα κτήρια που φιλοξενούν τώρα τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Π.Ε. Αρκαδίας” σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
 Πρόσθεσε παράλληλα, ότι εκτός από την οικονομία που επιτυγχάνεται, στο εν λόγω κτήριο διασφαλίζεται και η ποιότητα του περιβάλλοντος εργασίας για τους υπαλλήλους, κάτι που θα ανακλά και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια