ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Πραγματοποιήθηκε η ονοματοδοσία του δημοτικού γηπέδου Επιδαύρου.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (09/09) το απόγευμα στην Νέα
Επίδαυρο η ονοματοδοσία του δημοτικού σταδίου της πόλης . Την ονοματοδοσία πήρε ο Δήμος Επιδαύρου με ομόφωνη απόφασή του.
Το όνομα πού πήρε το γήπεδο είναι «Γιάννης Δ.Κρεμμύδας» στην μνήμη του γιού του προπονητή της ομάδας Δημήτρη ο οποίος τον Απρίλιο του 2019 «έφυγε» από την ζωή ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του .
Η ονομασία αυτή έρχεται σε μία από της μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας της Επιδαύρου με την άνοδό της στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Την εκδήλωση τίμησαν πολλοί κάτοικοι της Επιδαύρου και επίσημοι.
Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος , ο βουλευτής του Σύριζα Γιάννης Γκιόλας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης , ο περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης , ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με όλο το δημοτικό συμβούλιο , το Δ.Σ. της ομάδας του Φοίνικα με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας Σώζων Λαμπριανό και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας του Τροιζηνιακού
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ Νεκτάριο και στην συνέχεια έγιναν ομιλίες από τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη,τον πρόεδρο της ομάδας του Φοίνικα Σώζων Λαμπριανό , τον βουλευτή του Σύριζα Γιάννη Γκιλα , τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη και τιμής ένεκεν από τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της ομάδας Μιχαήλ Παπαδόπουλο.
Στην συνέχεια έγινε η αποκαλυπτήρια πινακίδα με το όνομα του μικρού Γιάννη.
Η εκδήλωση τελείωσε με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα του Φοίνικα με την ομάδα του Τροιζηνιακού


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια