ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

"Ναυπλιέων ποδοσφαίρισις": Συλλεκτική έκδοση με την ιστορία του Ναυπλιακού ποδοσφαίρου


Μόλις βγήκε από το τυπογραφείο ο Α' τόμος της συλλεκτικής έκδοσης "Ναυπλιέων ποδοσφαίρισις"του Ιωάννη Μουστακόπουλου. Πρόκειται για την ιστορία του Ναυπλιακού ποδοσφαίρου από το 1924 έως το 1955.
Η άγνωστη ιστορία του Πανναυπλιακού Γυμναστικού Συλλόγου και του θρυλικού Ηρακλή Πρόνοιας. Περιλαμβάνει στοιχεία για την αθλητική ιστορία του Ναυπλίου από το 1834 έως το 1952. 366 σελίδες αθλητικής - ποδοσφαιρικής ιστορίας!!!
185 φωτογραφίες - έγγραφα . Αποτελέσματα αγώνων, πινάκες με ονόματα ποδοσφαιριστών - μελών διοικητικών συμβουλίων - προπονητών και πλούσια βιογραφικά σημειώματα!!!

Λίγα λόγια για το Βιβλίο:

Το βιβλίο αυτό εξιστορεί τα άγνωστα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του παππού, του αδελφού, του πατέρα και του θείου σας, οι οποίοι έζησαν σε μια εποχή που το συναρπαστικό αυτό "παιχνίδι" έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα. Τότε που το ποδόσφαιρο παιζόταν στην "αλάνα" και αποτελούσε τη μοναδική διέξοδο διασκέδασης των νέων, τότε που η συντηρητική κοινωνία του Ναυπλίου δεν αποδεχόταν αυτόν τον τρόπο διασκέδασης των νέων (μάλιστα τους αποκαλούσαν "αλήτες). Ωστόσο νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανναυπλιακού και του Ηρακλή, σε πείσμα των απαρχαιωμένων ιδεών και παρά τις αντιξοότητες της καθημερινότητας, κατάφεραν να διακριθούν, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στη ζωή. Τέλος, μέσα από τις αναφορές των ποδοσφαιρικών δρώμενων θα μάθετε και για τις άγνωστες πτυχές της ιστορίας της πόλης του Ναυπλίου, θα γνωρίσετε το αθλητικό παρελθόν των γειτόνων μας, που ούτε καν φανταζόσασταν ότι στα νιάτα τους κλωτσούσαν το "τόπι" όπως ακριβώς και εσείς.
Το βιβλίο αποτελεί συλλεκτική έκδοση (120 αντίτυπα). Οι ήδη υπάρχουσες παραγγελίες ισχύουν. Για νέες παραγγελίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο moustakopoulos@gmail.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια