ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Η κινητοποίηση έξω από την Τράπεζα απέτρεψε τον πλειστηριασμό

Θετική εξέλιξη φαίνεται να έχει η υπόθεση ενός οφειλέτη της Εθνικής Τράπεζας του οποίου η πρώτη κατοικία θα έβγαινε μεθαύριο, Πέμπτη, σε πλειστηριασμό.
Πρόκειται για υπάλληλο δήμου της Αργολίδας, ο οποίος λόγω οφειλών δανείων( από το 2010) προς την Εθνική Τράπεζα έζησε τον εφιάλτη απώλειας της πρώτης (και μοναδικής) κατοικίαςτου, σε περίπτωση που γινόταν ο πλειστηριασμός την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Σήμερα το μεσημέρι μέλη της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών» συγκεντρώθηκαν έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας στο Ναύπλιο σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον δανειολήπτη.
της πρώτης κατοικίας ενώ εκπρόσωποι της «Πρωτοβουλίας» και ο δανειολήπτης συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του υποκαταστήματος.
Όπως έγινε γνωστό -και αφού είχε προηγηθεί συνεννόηση με την διοίκηση της Τράπεζας- αναβάλλεται τελικά ο πλειστηριασμός καθώς ο δανειολήπτης θα υπαχθεί αρχικά στο «νόμο Κατσέλη» και αν ο εν λόγω οφειλέτης προσκομίσει τα απαραίτητα στοιχεία και εφ΄ όσον δεχτεί τη νέα πρόταση της Τράπεζας (αν τη βρει συμφέρουσα) μπορεί να μπει στη ρύθμιση δόσεων και να μην υπαχθεί τελικά στο σχετικό νόμο με τα δικαστήρια σε 2-3 χρόνια και ότι άλλο προβλέπεται.
ΦΩΤΟ : Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή: ert.g
r
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια