ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Π. Διολίτσης: "Οι θέσεις μας είναι θέσεις προσφοράς και φροντίδας για το Δήμο"
"Μετά το κάλεσμα του Δημάρχου μας κ. Καμπόσου Δημήτρη να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως πρόεδρος στη ΔΕΥΑΡΜ θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με ιδιαίτερη χαρά και αφοσίωση στα καθήκοντά μου ως εκλεγμένος της πόλης μας δέχτηκα αυτή τη τιμητική θέση. Αφήνοντας πίσω μου ένα έργο και μία θητεία στην επιχείρηση Πολιτισμού (ΚΕΔΑΜ). Ως πρόεδρος θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και το προσωπικό της ΚΕΔΑΜ από γραμματεία, Καλλιτεχνική επιτροπή, καλλιτεχνικό διευθυντή, πολιτιστικούς φορείς και προγράμματα κοινωνικής και παιδαγωγικής παροχής για την άψογη συνεργασία μας.
Επίσης να σας ενημερώσω ότι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Σκούφης αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια και την εξέλιξη όλων των θεμάτων και των δράσεων που αφορούν στη Διοίκηση και τη λειτουργία της και θα είμαι κοντά σε οτιδήποτε από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου χρειαστεί να προσφέρω. Άλλωστε το ίδιο υπόσχομαι να εφαρμόσω στα δικά μου νέα καθήκοντα. Οι θέσεις μας είναι θέσεις προσφοράς και φροντίδας για το μεγάλο Δήμο μας και γι' αυτό μας επιλέξατε. 
Σας ευχαριστώ κι εσάς τους συμπολίτες μας που είστε αρωγοί στις προσπάθειες μας ειδικά σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς".
Με εκτίμηση
Πέτρος Διολίτσης


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια