ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Χαρδαλιάς: Δεν θα γίνει παρέλαση στην Τρίπολη


Το τυπικό κομμάτι της έγγραφης ματαίωσης της εφετινής παρέλασης απομένει να επικυρωθεί στα επόμενα 24ωρα.

Στο διάλογο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Ελένης Καρούντζου με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά σχετικά με τις εφετινές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Τρίπολης, αναφέρθηκε μεταξύ πολλών άλλων ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης μιλώντας σήμερα στον arcadia938 και την εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου "Ει εσείς οι απ' έξω".
Ο κ. Τζιούμης αποκάλυψε ότι σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά δεν θα γίνει εφέτος παρέλαση στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στην ερώτηση αν θα μπορούσαν σε αυτή να παραστούν μόνο αντιπροσωπείες ο υφυπουργός φέρεται να ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: "όχι, γιατί και αυτό είναι ρίσκο".
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Τζιούμης απομένει το σχετικό έγγραφο του αρμόδιου υπουργείου με το οποίο θα ματαιώνεται και επίσημα η εφετινή παρέλαση. Επίσης, ο δήμαρχος Τρίπολης είπε ότι από την πλευρά του ο δήμος προγραμματίζει και θα κάνει εκδηλώσεις για τον εορτασμό της απελευθέρωσης, ωστόσο αυτές θα γίνουν με περιορισμένο αριθμό και πάντα υπό τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα.
Καταλήγοντας πάντως ο κ. Τζιούμης έσπευσε να προσθέσει πως με βάση όσα συμβαίνουν και στη χώρα μας από τη στιγμή της έξαρσης της πανδημίας "όλα αυτά ως γνωστόν αλλάζουν καθημερινά".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια