ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Τ. Χρόνης: Η Περιφέρεια βοήθησε στην αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της ΕπιδαύρουΟ Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Τάσος Χρόνης σε δηλώσεις του αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή του έκανε ειδική αναφορά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζοντας τη σημαντική συνεισφορά της στην αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων της περιοχής του. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος ανέφερε: ."H περιφέρεια ενέκρινε την αλλαγή του τάπητα 5X5 του γηπέδου στην Αρχαια Επίδαυρο, έργο το οποίο έρχεται από παλιά ως πρόταση και μελέτη, ύψους 35.000 €. Επίσης εγκρίθηκε, μετά από πρόταση μας και πολύ γρήγορα αντανακλαστικά, είναι η αλήθεια, η αγορά νέου ηλεκτρονικού πίνακα, η στεγανοποίηση και επισκευή της στέγης και η τοποθέτηση τάπητα προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας στο Λυγουριό, ύψους 18.000€!
Ευχαριστούμε την περιφερειακή αρχή και τον αρμόδιο Aντιπεριφερειάρχη που κατανόησε το πρόβλημα μας και γρήγορα το ενέταξε στον σχεδιασμό της.
Επίσης ευχαριστούμε όσους διαχρονικά πρότειναν, μελέτησαν και προχώρησαν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της αλλαγής του τάπητα στο 5X5".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια