ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γ. Μαλτέζος: "Η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ ήττα είναι ορφανή"


"Τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι άλλοι οραματίστηκαν, άλλοι σχεδίασαν και όλοι μαζί «διεκδικούν» την πατρότητα έργων που τώρα υλοποιούνται. Δεν σχολίασα ποτέ τα λεγόμενα τους όπως δεν θα το κάνω και τώρα, γιατί έχω εμπιστοσύνη στη κρίση του κόσμου που με βάση τη δουλειά μας, επιβραβεύει ή αποδοκιμάζει.
Το έργο στα Φίχτια είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μας άφησε να διαχειριστούμε η επί μια δεκαετία τέως περιφερειακή αρχή και η επίλυση του φέρει την υπογραφή του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος αναγνώρισε την επείγουσα ανάγκη να υλοποιηθεί σύντομα και ανέθεσε σε εμάς, στην Π.Ε. Αργολίδας, να «τρέξουμε» το έργο μέσα σε συγκεκριμένα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, εντάσσοντας το παράλληλα μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό του Αναβάλου για την περιοχή αυτή, για να μην αποτελεί μια προσωρινή και άτεχνη λύση και ξόδεμα του δημοσίου χρήματος.
Μακάρι λοιπόν να συνεχίσουμε να υλοποιούμε έργα που θα επιλύουν προβλήματα των συμπολιτών μας και στη συνέχεια να χαιρόμαστε μαζί τους, όταν θα τα εγκαινιάζουμε και ας στεναχωριούνται ορισμένοι".

Ιωάννης Μαλτέζος
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδα
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια