ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Προβολή της Ερμιονίδας και των προϊόντων από την ΕΡΤΤην Κυριακή 11 Οκτωβρίου η ΕΡΤ παρουσίασε στην εκπομπή των Γιάννη Σκάλκου και Κώστα Λασκαράτου τα προϊόντα της Ερμιονίδας, όπως είναι το ρόδι και το ελαιόλαδο.
Ενημερώθηκαν οι καταναλωτές ότι μετά από πολύχρονη μάχη χαρακτηρίστηκε το προϊόν “ΠΟΠ” που έχει μεγάλη αξία για την προώθηση όχι μόνο στην εσωτερική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό. Η Ερμιονίδα όμως δεν παράγει μόνο σπουδαία προϊόντα γης και φυσικές μοναδικές ομορφιές, αλλά έχει να επιδείξει αρχαίο πολιτισμό που έρχεται από τα βάθη των αιώνων…

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος για την παρουσία του τόπου στην ΕΡΤ:
“Η εξαιρετική παρουσίαση από τους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ (Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο), έδωσε την δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τις εικόνες από τα δυο βίντεο που έχουν παραχθεί μετά από την πρωτοβουλία του Δήμου μας.
Οι εικόνες που είναι με μοναδικό τρόπο αποτυπωμένες στο φυσικό περιβάλλον με τα αρχαιολογικά μας μνημεία “αιχμαλωτίζουν” τον τηλεθεατή και τον περπατούν σε άλλες μακρινές εποχές που μόνο ο τόπος μας μπορεί να το παράσχει.
Ο Δήμος θα συνεχίσει να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους δημότες του, αλλά και για όσους επισκέπτονται την περιοχή μας”.

Συνέντευξη Δημάρχου Ερμιονίδας .

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια