ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο Βορίδης εγκαινίασε αρδευτικό έργο στα Φίχτια

 


Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα και να εγκαινιάσει το αρδευτικό έργο στα Φίχτια, το οποίο θεωρείται σημαντικό για την άρδευση της περιοχής των Μυκηνών αλλά και ευρύτερα της Αργολίδας.
Τον κ. Βορίδη  συνόδευαν: ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Νωρίτερα ο Υπουργός βρέθηκε στην περιοχή της Κορινθίας και έκανε περιήγηση στα Φυτώρια Αμπέλου όπου και είχε συνάντηση με της Ένωση Φυτωριούχων Ελλάδος και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.
Το Σάββατο ο κ. Βορίδης θα βρεθεί στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Πύλο προκειμένου να εγκαινιάσει το πρότυπο ελαιοτριβείο "Καφαντάρη".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια