ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Γ. Μπούνος: "Όλοι μαζί κάνουμε τη διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται"Τι ευχαριστίες του εξέφρασε στην εταιρεία τροφίμων ΑΒ Βασιλόπουλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης κ. Μπούνος για τη δράση του καταστήματος της πόλης του Ναυπλίου η οποία είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 2500 τεμάχια ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα Ευχαριστήρια Επιστολή αναφέρει:
"Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΚΟΙΠΑΝ) κ. Μπουνος Ιωάννης και οι δομές που απαρτίζουν τον ΔΟΚΟΙΠΑΝ (παιδικοί και βρεφικοί σταθμοί), βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ και ΚΗΦΗ) νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την επιχείρηση ΑΒ Βασιλόπουλος και ιδιαίτερα το κατάστημα Ναυπλίου και τον υπεύθυνο αυτού κ. Μπακογιάννη Κων/νο για την ιδιαίτερα επιτυχημένη εθελοντική δράση για την συγκέντρωση τροφίμων για συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Η δράση έγινε από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου και είχε ως αποτέλεσμα την συγκέντρωση 2500 τεμαχίων από διάφορα είδη (ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, χαρτί υγείας κλπ).
Αυτά θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη και έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση που βιώνουμε όλοι.
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και σε όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλαν με την προσφορά τους στην επιτυχία της δράσης και την ανακούφιση αυτών που στερούνται ΑΚΟΜΗ και τα βασικά.
Ας μην ξεχνάμε ότι πέρα από τα συγκεντρωθέντα για το ΔΟΚΟΙΠΑΝ τρόφιμα αξίας 50.000 ευρώ θα διατεθούν στο σύλλογο φίλων με καρκίνο "Ελπίδα".
 Όλοι Μαζί Κάνουμε τη διαφορά για εκείνους που μας χρειάζονται περισσότερο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΚΟΙΠΑΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ. Γ. ΜΠΟΥΝΟΣ"


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια