ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΠΥΡΓΟΣ: «Δεν ρίχναμε υδράργυρο… αλλά φυλλάδια» – Τι κατέθεσε ο επιχειρηματίας


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας προσήχθη χθες ο γνωστός επιχειρηματίας του οικονομικού-φοροτεχνικού τομέα της πόλης του Πύργου, ύστερα από τη μήνυση που δέχθηκε για έμμεση σωματική βλάβη και διατάραξη της ηρεμίας σε επαγγελματικό χώρο που κατέθεσε εναντίον του έτερη συνάδελφος που διαθέτει δική της επιχείρηση στην πόλη.
Ο γνωστός επιχειρηματίας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου, προκειμένου να καταθέσει για το συμβάν που κατηγορείται ο ίδιος και η σύζυγός του.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άνδρας που κατά τη διάρκεια της δράσης φέρεται να είχε χρέη «τσιλιαδόρου» την ίδια στιγμή που η γυναίκα του ήταν αυτή που έριχνε τον υδράργυρο εντός της επιχείρησης, υποστήριξε στις αστυνομικές αρχές πως βρίσκονταν εκεί προκειμένου να εναποθέσουν φυλλάδια εντός της ξένης επιχείρησης.
Όλα όσα ανέφερε καταγράφηκαν από τους αστυνομικούς, με τον ίδιο στη συνέχεια να φεύγει από την Αστυνομική Διεύθυνση.
Οι έρευνες για το συμβάν θα συνεχιστούν, ενώ ο Εισαγγελέας Πύργου αναμένεται το επόμενο διάστημα να ορίσει τακτική δικάσιμο και να καλέσει ενώπιόν του και τις δύο πλευρές προκειμένου να ακούσει τις μαρτυρίες τους, να εκτιμήσει την υπόθεση και να αποφασίσει για τις ανάλογες ποινές.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια