Page Nav

HIDE

Hide Top Headline

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Gradient Skin

{fbt_classic_header}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τι είπε ο Π. Μπελίτσος του 3Sixty για εστίαση και lockdown

Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό The Coffee Magazine Greece και την Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου  ο Περικλής Μπελίτσος συνδιοκτήτης του Xenon ...


Συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό The Coffee Magazine Greece και την Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου  ο Περικλής Μπελίτσος συνδιοκτήτης του Xenon Cafe και Xenon Inn,3Sixty hotel& suites και 3Sixty grill dining για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά του Ναυπλίου και συγκεκριμένα στα καταστήματα εστίασης συγκεκριμένα ανέφερε: "η πόλη μας έμεινε ουσιαστικά αλώβητη από την επέλαση της πανδημίας την άνοιξη και το φθινόπωρο. Πριν λίγες ημέρες, όμως, επιβλήθηκαν στο νομό πολύ αυστηροί περιορισμοί που δυσχεραίνουν την ήδη δύσκολη κατάσταση που έχει προκαλέσει στην αγορά πολύμηνο lockdown. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα το τοπίο που διαμορφώνεται στην εστίαση, καθώς δεν υπάρχει κανένας χρονικός ορίζοντας για το άνοιγμα της αγοράς. Αυτή η αβεβαιότητα ρίχνει την ψυχολογία των επαγγελματιών και υπονομεύει τον προγραμματισμό τους. Κανείς δεν μπορεί να αναθεωρήσει τους στόχους ή το business plan του, να κανονίσει τις προμήθειες, να οργανώσει δηλαδή ξανά τη δουλειά του. Ειδικά, όμως, στο Ναύπλιο, που είναι ένας κλασικός προορισμός για όλους χειμώνα- καλοκαίρι, μας προβληματίζει και η εξέλιξη της τουριστικής κίνησης. Ήδη έχουμε χάσει τις κρατήσεις ενός ολόκληρου χρόνου και ο ορίζοντας για να αρχίσουμε να ανακάμπτουμε είναι το φετινό καλοκαίρι. Από οικονομικής άποψης, δεν υπάρχουν περιθώρια να χάσουμε και τη φετινή σεζόν. Στόχος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας είναι να διασφαλίσουμε- σε συνεργασία πάντοτε με τη δημοτική αρχή- ότι θα δουλέψουμε με ασφάλεια, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεν εφησυχάζουμε και προετοιμαζόμαστε"

Από το περιοδικό The Coffee Magazine Greece
Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια