Page Nav

HIDE

Hide Top Headline

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Hover Effects

TRUE

Gradient Skin

{fbt_classic_header}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

Π. Νίκας: “Ντράπηκα με την δήλωση στήριξης του Καμπόσου στο πρόσωπο μου" (vid)

Οργισμένη απάντηση Νίκα σε Καμπόσο | Κατατέθηκε το δικόγραφο για την λύση και εκκαθάριση εν λειτουργία της Πελοπόννησος ΑΕ Πέμπτη, 14 Ιανου...Οργισμένη απάντηση Νίκα σε Καμπόσο | Κατατέθηκε το δικόγραφο για την λύση και εκκαθάριση εν λειτουργία της Πελοπόννησος ΑΕ Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 14:01 “Δεν ανήκει στην οικογένεια της ΝΔ ο Καμπόσος – Είναι διαγραμμένος λόγω των ύβρεων, της συκοφαντίας και της ρατσιστικής του συμπεριφοράς…” “Έχουν ανακαλύψει τερατάκια και τέρατα στην λειτουργία της Πελοπόννησος ΑΕ…” “Μέχρι 31 Μαρτίου είχε έτσι κι αλλιώς ζωή η Πελοπόννησος ΑΕ. Μετά έπρεπε να γίνει αναπτυξιακός οργανισμός. Εγώ ως Περιφερειάρχης με αυτό το διαλυμένο μαγαζί, δεν μπορούσα να δουλέψω..”
 “Ντράπηκα με την δήλωση στήριξης του Καμπόσου στο πρόσωπο μου την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Ήταν μια δήλωση ενάντια στον ευεργέτη του τον πρώην Περιφερειάρχη κ.Τατούλη”
… Στην τελευταία εξέλιξη αναφορικά με την Πελοπόννησος ΑΕ αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Παναγιώτης Νίκας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/01), ενώ απάντησε και στα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος της ΠΕΔ κ.Καμπόσος με την κόντρα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς άντρες να εξελίσσεται σε “σκληρό ροκ”. Πιο συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως σήμερα κατατέθηκε στο δικαστήριο το δικόγραφο, με το οποίο ζητείται η λύση και η εκκαθάριση εν λειτουργία της εταιρείας. “Υλοποιήσαμε την απόφαση που πήρε το ΠεΣυ με πολύ μεγάλη πλειοψηφία. 
Θα πάρει καιρό το συγκεκριμένο θέμα, αλλά στις πολιτισμένες κοινωνίες, όταν διαφωνούμε δεν βριζόμαστε. 
Πάμε στην δικαιοσύνη και αναμένουμε την απόφαση. Χτες δέχτηκα μια επίθεση – έχω συνηθίσει από αυτά, γιατί το κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση και ο προηγούμενος Περιφερειάρχης. Είναι η πολιτική του παιδεία αυτό και τα όπλα του. Σας λέω λοιπόν πρώτα απ’ ολα, πως εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. 
Το πόρισμα είναι από την Αρχή της καταπολέμησης της διαφθοράς. Εγώ δεν είμαι ούτε εισαγγελέας ούτε δικαστής. 
Δεν ξέρω ποιος τα βάζει με την Αρχή καταπολέμησης της διαφθοράς και τους οικονομικούς εισαγγελείς. Γιατί κάποιοι το αντί να λένε η Αρχή διαφάνειας, λένε ο Νίκας; Όποιος αισθάνεται, πως είναι διεφθαρμένος ας απαντήσει στην Αρχή για την καταπολέμηση της διαφθοράς”, τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε πως αυτά που γράφονται στο πόρισμα για την Πελοπόννησος ΑΕ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν. “Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν. Έχουν ανακαλύψει τερατάκια και τέρατα στην λειτουργία της εταιρείας. 
Το έλλειμα σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής καταπολέμησης της διαφθοράς είναι στο 1.300.000 ευρώ, ίδιο με αυτό που βρήκαν οι ορκωτοί και το οποίο υπογράφηκε από όλους”, τόνισε στην συνέχεια ο κ.Νίκας, ενώ μίλησε και για τα συμφέροντα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), λέγοντας: “Γιατί τα συμφέροντα της ΠΕΔ δεν διασφαλίστηκαν στα 6-7 χρόνια, όταν ο πρόεδρος της ήταν αντιπρόεδρος και έχει βάλει φαρδιά πλατιά τις υπογραφές του;
 Να γίνει έλεγχός; Ασφαλώς. Έγινε από την Αρχή διαφθοράς, τους ορκωτούς και θα γίνει και από τους οικονομικούς εισαγγελείς. Θα γίνει και νέος έλεγχος από τους πραγματογνώμονες, που θα ορίσει το δικαστήριο”, ενώ συμπλήρωσε: “Ζητήθηκε να γίνει νέος έλεγχος από τον ισολογισμό του 2019 από ποιον; Από αυτόν που τον ψήφισε. Δεν έχουμε αντίρρηση να γίνει έλεγχος, αλλά πάντα σύμφωνα με τον νόμο. Είπαμε να πάρουν δικαστική απόφαση και μετά να έρθουν και να κάνουν τον έλεγχο”. 
Μάλιστα ο κ.Νίκας σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΕΔ κ.Καμπόσου δήλωσε: “Να μην αναφερόμαστε στα παιδιά του άλλου και να λέμε για φήμες. Εδώ δεν είμαστε χουλιγκάνοι και δεν είναι εξέδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα όσα λέμε. Δεν υποχωρώ και δεν φοβάμαι. Δεν θα με κάμψουν οι καθημερινές ύβρεις και συκοφαντίες”, ενώ τόνισε πως ο κ.Καμπόσος, δεν ανήκει πια στην οικογένεια της ΝΔ, μιας που έχει διαγραφεί. Παράλληλα ανέφερε, πως ο κ.Καμπόσος είχε ειδική μεταχείριση από τον πρώην Περιφερειάρχη, λέγοντας μάλιστα, πως η δήλωση στήριξης Καμπόσου στο πρόσωπο του την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, ήταν ντροπή για τον ευεργέτη του – όπως τον χαρακτήρισε – τον κ.Τατούλη. “Ντράπηκα με την δήλωση που έκανε πριν την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Ήταν μια δήλωση ενάντια στον ευεργέτη του τον πρώην Περιφερειάρχη. Ένας άνθρωπος που σε βρίζει εδώ και χρόνια, είναι δυνατόν να έρθει να σε υποστηρίξει; Η δήλωση ήταν κατά του ευεργέτη του. Δώδεκα εκατομμύρια ευρώ έδωσε ο Τατούλης για την πλατεία στο Άργος”, δήλωσε ο κ.Νίκας. Ο κ.Νίκας ανέφερε επίσης κατα την διάρκεια της συνέντευξης, πως έχει άριστη συνεργασία με όλους τους Δημάρχους. “Ας σταθούν δίπλα του δυο δήμαρχοι να που πως συμφωνούν με αυτά που κάνει”, τόνισε χαρακτηριστικά. Τέλος ερωτηθείς και για την αναφορά Καμπόσου, πως είναι μαλωμένος με τους υποστηρικτές του (Σαμαρά, Βλάση και Κολιόπουλο), δήλωσε: “Πως το ξέρει αυτό ο κ.Καμπόσος; Είναι μάντης; Εγώ δεν είμαι μαλωμένος με κανέναν. Ο Σαμαράς με στήριξε στις εκλογές και το αναγνωρίζω.
 Ο Βλάσης κουράστηκε στις εκλογές για εμένα και το αναγνωρίζω, μαζί και ο Κολιόπουλος το αναγνωρίζω και αυτό, αλλά Περιφερειάρχης είμαι εγώ! Κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα ειλικρινά, αλλά εγώ θέλω να έχω μια αυτόνομη πορεία και να είμαι εντάξει προς αυτούς, που μου έδωσαν την πλειοψηφία και είναι από διάφορες πολιτικές δυνάμεις. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν μου ζήτησε ποτέ τίποτα.
 Με στήριξε, με βοήθησε και το κάνω και εγώ σε κάθε ευκαιρία και δεν έχει ξεφύγει ποτέ αρνητικός λόγος απο εμένα. Αν έχετε κάτι να μου το δείξετε. Αυτό είναι συκοφαντία και την κάνει αυτός που διαγράφηκε, που τον πετάξαν έξω από την ΝΔ! Δεν έχει καμία δουλειά να σπέρνει ζιζάνια!”

Δεν υπάρχουν σχόλια